Over Consoles & Games

Momenteel begeef jij je op de pagina 'over ons' van ConsolesenGames.nl, een pagina waar je alles leest over het team achter ConsolesEnGames.nl en de drive van het team om deze website op te zetten en te onderhouden.

Echte gamers

Het hele team achter deze website heeft in grote mate een affiniteit met gaming en raakt niet uitgesproken over de bekende games zoals Call of Duty, FIFA en de Grand Theft Auto games. Alle personen hebben al een ruime ervaring in de gaming wereld en weet zodoende waar ze over praten en wat de doorwinterde gamer wilt zien op een website zoals ConsolesEnGames.nl. Daarbij bestaat het team uit een mix van allerlei verschillende gamers in uiteenlopende categorieën waardoor iedere bezoeker de nodige informatie terug kan vinden. Zo zorgt het team ervoor dat bijvoorbeeld de FIFA gamers niet uitgesloten worden.

Externe review schrijvers

Ook heeft het team achter deze schitterende gaming website een groep externe review schrijvers die ervoor zorgen dat ook de normale gamer zijn inspraak heeft op deze website. Deze zijn per console, spel en accessoire terug te lezen en kunnen je bijvoorbeeld helpen bij de keuze voor een bepaalde console of je helpen bij levels en dergelijke skills.