Assassins Creed 3

Assassins Creed 3, een begrip op zich. Sinds de introductie op 31 oktober 2012 kan dit spel niet meer stuk en zijn de verwachtingen dat het spel in 2014 bekend zal staan als het beste spel van 2012 én 2013. Zo ver is het echter nog lang niet maar dat dit een duidelijke verbetering is ten opzichte van de eerste 2 versies is duidelijk, ook dat het een voorloper is op al haar concurrerende games is inmiddels vast te stellen. Enkel al de extreem hoge cijfers op het internet en de altijd positieve reviews zeggen voldoende over het spel.

Verhaal van het spel

Assassins creed III speelt zich af in de 18e eeuw te Noord-Amerika. 20 jaar is het conflict al gaande tussen de 13 Amerikaanse kolonies en de uit Groot-Brittannië afkomstige kolonie de Britse Kroon. Tal van gevechten gaan vooraf aan het opstaan van de nieuwe assassin die opstaat uit het gloeiende as van zijn eigen dorp. De assassin is een half Mohawk en half Brit en gaat het gevecht aan in de revolutie.

Allerlei opties in Assassins Creed III

Natuurlijk zit deze versie wederom boordevol nieuwe opties waarbij jij lustig op los kunt spelen en de strijd aan kunt gaan. Zo alleen al de vele wapens die de assassin in zijn bezit heeft. Wat te denken van de kenmerkende lemmet van de Assassins Orde? Maar natuurlijk ook de vele pistolen, bogen en de Tomahawk. Ook beschikt het spel over een gloednieuwe engine waardoor de schoonheid en brutaliteit van het spel nog beter en indrukwekkender zijn uitgedrukt. Om dit spel kun je niet heen, maar dat zul je het beste ervaren wanneer je over gaat tot het spelen van dit fantastische spel.