Fifa 13

Een van de beste, zo niet de beste, reeks uitgebrachte spellen voor alle verschillende consoles is de reeks FIFA spellen. Deze voetbalspellen bestaan al zolang de consoles van hoge populairiteit genieten en brengt ieder jaar een nieuwe editie uit. De eerste editie was FIFA International Soccer die uitgebracht werd op 15 juli 1993 en tevens bekend stond als FIFA '94. Een succes verhaal was geboren en vanaf dat jaar volgde ieder jaar een nieuwe variant. Naast de jaarlijkse versie die gericht was op de teams van dat jaar met allerlei competities werden er ook FIFA WK en FIFA EK titels uitgebracht. Ook volgde in 2005 het spel Fifa Street waarbij in 2012 de 4de versie uitkwam.

FIFA 13

Het nieuwste spel in de reeks FIFA spellen is FIFA 13, een lust voor alle liefhebbers van het schitterende spel voetbal. De mogelijkheden in FIFA 13 zijn nog veel breder dan in FIFA 12 en ook zijn er wederom vele verbeteringen aangebracht. Het spel is uitgebracht in september 2012 en is vanaf dat moment een ware bestseller waarbij je zowel online als offline kunt spelen. FIFA 13 geeft je natuurlijk ook dezelfde mogelijkheden als in eerder FIFA versies waarbij je een carrière kunt starten als voetbalmanager, zelf profvoetballer worden en het online opnemen tegen mensen over de hele wereld. Natuurlijk is dit in FIFA 13 wel allemaal verbeterd.

Consoles

Omdat FIFA 13 een zeer populair spel is, wordt het op bijna iedere console uitgegeven. Een greep uit de spelcomputers die FIFA 13 aanbieden: Playstation 3, xBox 360, Nintendo Wii, PSP en Nintendo DS. Playstation heeft wat betreft de online opties wel een voorsprong omdat het Playstation netwerk als beter ervaren wordt en tevens gratis is wanneer je in het bezit bent van de console.