Mario Kart

Hou jij van een schitterend uitdagend spelletje voor op de Nintendo DS? En zijn de spellen die zich begeven in de racing genre echt jouw spellen? Dan zul je moeten gaan voor de game Mario Kart. Ondanks dat dit spel al 2005 uitgebracht is, is Mario Kart anno 2012 nog steeds het populairste Nintendo DS game uitgebracht voor deze spelcomputer. Natuurlijk zijn de kart racing games inmiddels wel bekend, maar wat is er dan zo anders aan Mario Kart en waarom steekt deze game boven de concurrentie uit?

Nieuw in Mario Kart

Allereerst is de game zeer goed omdat de historie van de schitterende Mario Kart games niet vergeten wordt en zo komen in deze versie de beste banen uit het verleden terug. Daarnaast zijn er natuurlijk fantastische nieuwe bannen opgezet en kun je ook nieuwe voorwerpen pakken die we nooit eerder gezien hebben. Tevens kan deze versie voor de console Nintendo DS online gespeeld worden via de wifiverbinding. Daarbij kunnen er natuurlijk weer veel bekers, nieuwe karts, banen en personages gewonnen en vrijgespeeld worden.

Opties in Mario Kart

Zoals eigenlijk bij iedere nieuwe versie het geval is, zijn ook de opties in de nieuwste Mario Kart voor Nintendo DS weer zeer breed. Het winnen van allerlei cups is wederom mogelijk waaronder de Leaf Cup, de Lightning Cup, de Banana Cup en de Special Cup. Daarnaast is het mogelijk om te karten met Mario en Luigi, maar ook met Wario, Donkey Kong, Yoshi, Princess Peach en nog veel meer personages. Daarbij kun je allerlei voorwerpen pakken zoals de Mushroom, de Bullet Bill en het voorwerp de Boo die je onzichtbaar maakt. Kortom, dit spel is een uitdaging voor iedereen en je raakt niet uitgespeeld.