PES 2013

Voor de fanatieke doorgewinterde voetbalfan die in het bezit is van de console xBox 360 is er Pro Evolution Soccer, de eeuwige concurrent van de FIFA games. Ook voor het voetbalseizoen 2012/2013 brengt Pro Evolution Soccer, dat vaak afgekort wordt naar PES, een versie uit onder de naam Pro Evolution Soccer 2013. Dit spel is nog beter dan de voorgaande en gaat wederom op waardige wijze de strijd aan met FIFA 13, maar genoeg over de concurrentie. Wat heeft PES 2013 jou te bieden en waarom is dit het spel voor de voetalfan?

Stap in de schoenen van de beste voetballers

Met het spel Pro Evolution Soccer 2013 ben jij de aangewezen persoon om in de schoenen van de beste voetballers van de wereld te stappen. De onnavolgbare bewegingen met Messi uitvoeren, door de verdediging heen snijden en de keeper op het verkeerde been zetten. Of ga jij toch voor de krachtige en snelle dynamiek van Cristiano Ronaldo waarmee je altijd op zoek gaat naar het beste. Ook kun je met de beste teams van de wereld de strijd opnemen tegen je tegenstanders. Wat dacht jij van de leiding nemen over topteams zoals Manchester United, Real Madrid en Juventus. Of ga jij juist voor Nederlands trots en bewijs je de kwaliteiten van Ajax of Feyenoord?

Opties in PES 2013

Alle opties van Pro Evolution Soccer 2013 overleggen is niet aan te beginnen, om achter alle opties te komen zul je het moeten spelen en alles uitvogelen. Natuurlijk is het bij PES 2013 mogelijk om de grootste competities te starten en met de managermode een grootse carrière op te starten. Daarnaast kun je online tegen andere spelers spelen en zijn er natuurlijk de multiplayer opties. Het speel geeft een schitterende weergave en ook de spelers en de bal geven je enorm veel opties wat niet zal vervelen. Je raakt niet uitgespeeld!