Console accessoires

Accessoires voor een console maken voor een groot deel uit wat jouw ervaring is bij het spelen van een spelletje. Hier vind je verschillende informatieve stukken over de beschikbare accessoires voor de verschillende consoles die te koop zijn. Zo zijn vind je hier informatie over de befaamde nunchuck controller voor de Nintendo Wii en de beroemde Playstation EyeCam. Het aanbod is zeer divers en ontzettend groot. Welk accessoire past bij jouw soort gameplay?

Accessoires XBOX 360

Ga voor het ultieme XBOX gevoel met de diverse beschikbare Xbox accessoires. Zo zijn er draadloze controllers te vinden die je binnen een straal van 15 meter kan gebruiken zonder dat je last hebt van een connectie kabel. Je laad na gebruik gemakkelijk de controller op, zonder het vervangen van batterijen. Wil jij online games spelen op je XBOX? Ga dan voor de XBOX 360 Wireless Network Adapter 'N' om gebruik t maken van super snelle internet verbindingen zonder LAG of andere vervelende vertragende effecten. Deze wireless accessoire voor de XBOX 360 beschikt over Gigabyte snelheden!

Accessoires Playstation

Levensechte geluiden en multimedia functies! Het ultieme Blu-ray gevoel behaal je natuurlijk met de beste Playstation accessoires. Playstation beschikt over een zeer gevarieerd aanbod aan verschillende accessoires om het game plezier te verbeteren. Zo kun je met een 7.1 headset beter voetstappen horen van je vijand om hem of haar net een stap voor te zijn. Hiernaast heeft de Playstation EyeCam accessoires die het mogelijk maken voor jouw bewegingen te maken die worden opgenomen door de game en die deze dan voorzet op het scherm. Beweeg dus met je lichaam en laat je personages in de game mee bewegen.

Accessoires Nintendo Wii

Het beschikbare aantal accessoires voor de Nintendo Wii is ongekend hoog. Van Fitness spullen tot fietsen en tennis rackets die je kunt gebu4riken om de Nintendo Wii ervaring te vergroten. De Nintendo Wii beschikt over een breed aantal leuke games die bewegingen opvangen. Waarom zou je met een nunchuck controller te werk gaan als je ook kan beschikken over een echt stuur? Of een echt tennis racket. Ga zelfs voor inductieladers of draadloze connectie kits om nóg sneller te beginnen met het bespelen van jouw favoriete Nintendo Wii Games.