Just Dance 4

Het spel Just Dance 4 is uitgebracht op zowel de Playstation 3 als de xBox, maar is toch het populairst op de Wii. Sterker nog, momenteel is het spel Just Dance 4 hét spel als het gaat over het aanbod aan Wii games. Just Dance 4 is uitgebracht op 2 oktober 2012 door Ubisoft. Echter, zal Amerika een week langer moeten wachten, in Amerika kwam de Wii game Just Dance 4 een week later uit op 9 oktober. Logischerwijs is Just Dance 4 het vervolg op voorlopers Just Dance 1, 2 en 3.

Je raakt niet uitgespeeld

Logischerwijs is het spel ook te vergelijken met de voorlopers van Just Dance 4. Dat Just Dance 4 een verbetering is met betrekking tot Just Dance 3 is duidelijk, het spel wordt als veel uitdagender ervaren en tevens geven de spelers te kennen dat je niet uitgespeeld raakt. Maar wat is nu exact het idee achter Just Dance 4 en wat kun je doen met deze spellen? Nou, zoals eigenlijk bijna alle Nintendo Wii spellen is ook dit spel waarbij je veel zal bewegen. Je gaat los op de bewegingen en muziek van grote hits zoals The Time of My Life, Disturbia, Jailhouse Rock, Moves like Jagger en Mr. Saxobeat. Naast deze hits kun jij losgaan op nog veel meer tracks van grote artiesten waaronder Britney Spears en Skrillex.

Just Dance 4, de game voor jou!

Hou je van dansen op de leukste muziek met uitdagingen bestaande uit Dance Quests waarbij jij vervolgens je eigen records kunt breken en awards halen. Ook kun je dit spel spelen met een vriend, vriendin of je moeder.