Little Big Planet

Een van de meest succesvolle spellen uitgebracht op de PSP blijft toch wel het platform spel Little Big Planet waarbij je de wereld van Sackboy betreed. Dit spel geeft je de ideale mogelijkheid om je te laten betoveren door de wereld van de unieke Little Big Planet. Het spel bestaat uit allerlei verschillende levels waarin je vele uitdagingen aan zult gaan en waarbij behendigheid en snelheid zeer goed van pas zullen komen. Lees snel verder en kom alles te weten over dit schitterende platform spel!

Puzzelgame

Het spel Little Big Planet valt in de categorie puzzelgame, maar gaat echter niet over het maken van duffe puzzeltjes. Je zult heel slim moeten zijn en actief om moeten gaan met de puzzels waarbij je bij vlagen ook online moet samenwerken met medespelers. Deze samenwerking wordt altijd als zeer leuk ervaren en heel leerzaam. De personages die jij en je medespelers kunnen bedienen kun je zien als een soort knuffelbeesten. Deze personages zijn in de schitterende puzzelgame op allerlei verschillende manieren te karakteriseren en zo kun jij je personage geheel naar jezelf aanpassen.

Levels

In het spel zitten enorm veel verschillende, allemaal uitdagende, levels verborgen waar jij je aan kunt wagen. Ieder level bestaat uit allerlei obstakels en moeilijkheden waardoor jij je moet zien te manoeuvreren om het einde te bereiken. Je zult moeten klimmen, jezelf lanceren, springen en klauteren om het level af te kunnen ronden. Naast de bestaande levels kun je ook zelf levels maken en delen. Zo is het dus ook mogelijk om levels gemaakt door andere te spelen. Dit zorgt ervoor dat je niet uitgespeeld raakt met dit leuke spel.